Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g722g4195kcal158.1g143.7g365.3g0g
Voi 60% rasvaa 505g2754kcal4.5g2.5g308.2g0g
Liivatelehti, gelatiini2888g10079kcal2472.2g0g2.9g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g108g1.4kcal0.3g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa722g4043kcal57.8g267.1g303.2g86.6g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g722g3697kcal64.3g210.8g288.8g42.6g
Philadelphia tuorejuusto 200g1444g3682kcal85.2g46.2g345.1g0g
Makeutusjauhe, Pirkka722g2700kcal8.7g664.3g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl2166g7798kcal43.3g58.5g823.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g77900kcal5788.8g2786.2g4873.2g258.4g
Valittu annoskoko10000g38950kcal2894.4g1393.1g2436.6g129.2g
Annoskoko puolitettuna5000g19475kcal1447.2g696.6g1218.3g64.6g
Arvot/100g100g390kcal28.9g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190