Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1642g5634kcal167.3g1149.5g19.7g57.5g
Leivinjauhe 84g148kcal4.4g31.8g0g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g67g270kcal0g66.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g379g2766kcal3.8g3.8g303.2g0g
Maito, Kevyt1263g581kcal40.4g60.6g18.9g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl1390g1806kcal182g4.2g115.3g0g
Sokeri 1074g4358kcal0g1072.6g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g253g960kcal1g232.4g3.5g0g
Korppujauho 59g216kcal6.2g44.2g0.6g3.1g
Omena, keskikokoinen 200g3790g1288kcal7.6g269.1g11.4g68.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g36056kcal825.4g5869.8g945.2g258.4g
Valittu annoskoko10000g18028kcal412.7g2934.9g472.6g129.2g
Annoskoko puolitettuna5000g9014kcal206.4g1467.5g236.3g64.6g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.3g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068