Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3361g2017kcal50.4g437g3.4g30.3g
Lanttu 504g146kcal5g23.2g1.5g9.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3361g941kcal20.2g200g6.7g84g
Ruokakerma Valio 5%2101g1261kcal25.2g58.8g105g0g
Oltermanni, perinteinen672g2420kcal168.1g0g195g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13568kcal537.8g1438g623.2g246.8g
Valittu annoskoko10000g6784kcal268.9g719g311.6g123.4g
Annoskoko puolitettuna5000g3392kcal134.5g359.5g155.8g61.7g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341207