Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g108g584kcal0.2g0.3g64.9g0g
Katkarapu 811g555kcal117.1g0g8.9g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)108g189kcal2.2g3.8g18.4g4.8g
Sipuli (kuorittu)1622g438kcal21.1g77.8g3.2g27.6g
Valkosipuli 270g293kcal21.4g44.1g1.6g5.7g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 1081g2143kcal14.9g19.5g216.2g47.6g
Sokeri 54g219kcal0g54g0g0g
Katkarapu 4865g3328kcal702.5g0g53.5g0g
Ketsuppi 1081g986kcal13.5g207.6g4.3g13g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17468kcal1785.8g814.2g742g197.4g
Valittu annoskoko10000g8734kcal892.9g407.1g371g98.7g
Annoskoko puolitettuna5000g4367kcal446.5g203.6g185.5g49.4g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073