Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 8333g911kcal46.7g116.7g8.3g58.3g
Sokeri 606g2460kcal0g605.5g0g0g
Suola, annos 3g152g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g758g152kcal0g49.2g0g0g
Tilli, tuore 152g45kcal5.6g1.4g1.2g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7135kcal104.6g1545.6g19g123g
Valittu annoskoko10000g3568kcal52.3g772.8g9.5g61.5g
Annoskoko puolitettuna5000g1784kcal26.2g386.4g4.8g30.8g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77041