Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 234g226kcal7g45.8g0.7g2.3g
Paistijauheliha 10%234g397kcal46.7g0g23.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g146g409kcal27.7g0g32.1g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Maito, Kevyt467g215kcal14.9g22.4g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2219g2509kcal193.4g139.2g126.6g5.6g
Valittu annoskoko1110g1254kcal96.7g69.6g63.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna555g627kcal48.4g34.8g31.7g1.4g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598