Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 438g105kcal7.9g9.6g1.3g10.1g
Kasvisliemikuutio 11g35kcal1.1g1.5g2.7g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)88g74kcal0.9g3.1g6.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Aurajuusto88g298kcal17.5g0g25.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2219g1050kcal56g33g71.2g22.2g
Valittu annoskoko1110g525kcal28g16.5g35.6g11.1g
Annoskoko puolitettuna555g263kcal14g8.3g17.8g5.6g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251