Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.1g0.2g0.5g
Margariini 60%, keskiarvo 10g54kcal0g0g6g0g
Juusto, keskiarvo 20g70kcal5g0.1g5.6g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 20g6.8kcal0.6g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Tonnikala öljyssä 15g29kcal4.1g0g1.4g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 16g17kcal0.6g2.9g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g488kcal27.4g26.2g30.2g2g
Valittu annoskoko111g244kcal13.7g13.1g15.1g1g
Annoskoko puolitettuna56g122kcal6.9g6.6g7.6g0.5g
Arvot/100g100g220kcal12.3g11.8g13.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453