Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)15g83kcal0.2g0.2g9g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl5.8g7.7kcal0.8g0g0.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai23g80kcal2.7g16.2g0.5g0.7g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio20g66kcal1.4g2.6g5.4g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g15g42kcal0.4g0.5g4.2g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl17g23kcal2.3g0.1g1.4g0g
Sokeri 8.5g35kcal0g8.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2g6.7kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g720kcal15.6g68g42g1.4g
Valittu annoskoko111g360kcal7.8g34g21g0.7g
Annoskoko puolitettuna55g180kcal3.9g17g10.5g0.4g
Arvot/100g100g325kcal7g30.7g19g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238259