Täysjyväteeleipä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja muotoile pyöreitä, noin sentin paksuisia leipäsiä pellille.

Paista n. 15 min 225 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Ruttt87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g63g225kcal8.1g43.1g1.9g6.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl5g17kcal0.7g2.8g0.3g0.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.2kcal0.8g1.2g0g0g
Juusto, mozzarella 13g33kcal2.3g0g2.5g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g623kcal24g97.2g14.4g13.4g
Valittu annoskoko111g311kcal12g48.6g7.2g6.7g
Annoskoko puolitettuna56g156kcal6g24.3g3.6g3.4g
Arvot/100g100g281kcal10.8g43.8g6.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258977