Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen38g52kcal7.1g0g2.6g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g4.7g5.2kcal0.2g1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kukkakaali 47g11kcal0.8g1g0.1g1.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g14g51kcal3.9g0.3g3.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g272kcal24.6g5.6g16g2.4g
Valittu annoskoko111g136kcal12.3g2.8g8g1.2g
Annoskoko puolitettuna56g68kcal6.2g1.4g4g0.6g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.5g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349