Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g28g36kcal1.4g0.8g3g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto14g46kcal3.8g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g258kcal13g20.4g13g1.6g
Valittu annoskoko111g129kcal6.5g10.2g6.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna56g65kcal3.3g5.1g3.3g0.4g
Arvot/100g100g116kcal5.9g9.2g5.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314