Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 48g166kcal4.9g33.8g0.6g1.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 37g24kcal1.2g1.8g1.3g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%15g42kcal4.3g0.4g2.5g0g
Oliiviöljy 8.4g74kcal0g0g8.4g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g616kcal21g73.4g25.6g3.4g
Valittu annoskoko111g308kcal10.5g36.7g12.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna56g154kcal5.3g18.4g6.4g0.9g
Arvot/100g100g277kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531