Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g54g124kcal10.3g0g9.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g7.6g21kcal0.6g3.7g0.4g0.8g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g27g18kcal0.9g1.3g1g0g
Kananmuna kuoreton 8.2g12kcal1g0g0.8g0g
Korppujauho (X-tra)14g52kcal1.8g10.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g451kcal29.2g30.6g23.6g1.6g
Valittu annoskoko111g226kcal14.6g15.3g11.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna56g113kcal7.3g7.7g5.9g0.4g
Arvot/100g100g203kcal13.2g13.8g10.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519