Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 13g53kcal0g13g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.1g0.2g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Mustikka metsä- 35g15kcal0.2g2.2g0.2g1.2g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki25g14kcal2.1g1.2g0g0g
Kaurahiutale 4g15kcal0.6g2.3g0.3g0.4g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g461kcal11.4g55.8g19.6g4.2g
Valittu annoskoko111g231kcal5.7g27.9g9.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna56g115kcal2.9g14g4.9g1.1g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.1g8.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271