Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 63g122kcal11.7g0g8.4g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)19g34kcal3.6g0g2.1g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.5g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Tomaattimurska 13g3.7kcal0.1g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g367kcal34.4g1.8g24.4g0.6g
Valittu annoskoko111g183kcal17.2g0.9g12.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna56g92kcal8.6g0.5g6.1g0.2g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164