Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g88g117kcal7.8g15.9g2.3g3.8g
Sitruunamehu, laimentamaton18g3.7kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g308kcal16.2g33.4g11.4g8g
Valittu annoskoko111g154kcal8.1g16.7g5.7g4g
Annoskoko puolitettuna56g77kcal4.1g8.4g2.9g2g
Arvot/100g100g139kcal7.3g15g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788