Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 4.7g3.5kcal0.6g0.1g0g0.3g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 9g28kcal0.8g5g0.2g1.3g
Grahamjauho 23g76kcal2.5g14.1g0.5g2.3g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.6g17.6g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g416kcal13g73.6g5.2g9.6g
Valittu annoskoko111g208kcal6.5g36.8g2.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna56g104kcal3.3g18.4g1.3g2.4g
Arvot/100g100g187kcal5.9g33.1g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82901