Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 15g52kcal0g0g5.8g0g
Sokeri 19g75kcal0g18.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g9.9g0.2g0.5g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe7.3g27kcal0.3g6g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten3.6g12kcal0.9g1.6g0.8g0.4g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g15g44kcal1.4g8.9g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g564kcal11.4g92g17.2g6g
Valittu annoskoko111g282kcal5.7g46g8.6g3g
Annoskoko puolitettuna56g141kcal2.9g23g4.3g1.5g
Arvot/100g100g254kcal5.1g41.4g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182