Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen8.2g59kcal0.1g0.1g6.6g0g
Kananmuna kuoreton 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.3g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g77g26kcal0.2g5.4g0.2g1.4g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g5.5g21kcal0g5.1g0g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g24kcal0.7g5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g345kcal2g52g13.8g3.2g
Valittu annoskoko111g172kcal1g26g6.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna56g86kcal0.5g13g3.5g0.8g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748