Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g44g11kcal0.8g1.3g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 44g145kcal0.9g1.3g15.4g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g324kcal4g7.6g31.2g2.6g
Valittu annoskoko111g162kcal2g3.8g15.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna56g81kcal1g1.9g7.8g0.7g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750