Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g29g66kcal1.9g12.1g0.5g4g
Tonnikala vedessä 20g21kcal4.6g0g0.3g0g
Tomaatti 36g8.3kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)10g28kcal3.1g0g1.7g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 8.7g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Becel kevyt margariini 5g4.4g14kcal0.1g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g283kcal20.4g27.4g8.4g9.6g
Valittu annoskoko111g142kcal10.2g13.7g4.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna56g71kcal5.1g6.9g2.1g2.4g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90778