Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta22g33kcal4.4g0g1.7g0g
Parsakaali brokkoli 11g3.9kcal0.5g0.2g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g7.8g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g83kcal10.2g2g3.4g0.8g
Valittu annoskoko111g42kcal5.1g1g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna56g21kcal2.6g0.5g0.9g0.2g
Arvot/100g100g37kcal4.6g0.9g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332572