Helpot sipulipiiraat

Ota voitaikinalevyt sulamaan.

Kuori ja pilko sipulit.

Kuullota sipulit öljyssä paistinpannulla, lisää joukkoon murskattu valkosipuli.

Leikkaa voitaikinalevyt kahteen osaan ja annostele sipuliseos levyjen päälle.

Paista 200 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voitaikina Myllyn Paras 500g62g240kcal3.8g18.5g16.8g1.1g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g524kcal9g41.8g35.6g3.8g
Valittu annoskoko111g262kcal4.5g20.9g17.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna56g131kcal2.3g10.5g8.9g1g
Arvot/100g100g236kcal4g18.8g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58990