Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)8.8g33kcal1.2g4.8g0.7g1g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Voi 6.3g46kcal0.1g0g5.1g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 50g22kcal0.1g4.7g0.1g0.9g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)8.8g33kcal1.2g4.8g0.7g1g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g600kcal9.2g58.6g35.2g6.4g
Valittu annoskoko111g300kcal4.6g29.3g17.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna56g150kcal2.3g14.7g8.8g1.6g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.3g15.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76918