Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kukkakaali 13g3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Kalkkuna 13g25kcal3.9g0g1g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juuriselleri 9g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.6g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g71kcal8.8g3.2g2g1.8g
Valittu annoskoko111g35kcal4.4g1.6g1g0.9g
Annoskoko puolitettuna56g18kcal2.2g0.8g0.5g0.5g
Arvot/100g100g32kcal3.9g1.4g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108309