Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Punajuuri 13g4.8kcal0.1g0.9g0g0.3g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g9g24kcal2.5g0g1.6g0g
Cashewpähkinä 6.3g36kcal1.3g1.2g2.9g0.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g31g38kcal1.1g1.1g3.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g405kcal29g6.4g29g1g
Valittu annoskoko112g202kcal14.5g3.2g14.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna56g101kcal7.3g1.6g7.3g0.3g
Arvot/100g100g181kcal13g2.9g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853