Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)9g29kcal1.1g5.9g0.1g1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 47g60kcal9.7g0g2.3g0g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)4.7g7.5kcal0.4g0.2g0.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Arla Apetina Feta 3%2.8g3.1kcal0.5g0.1g0.1g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g1.9g5.4kcal0.9g0.6g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Tomaatti 23g5.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g255kcal26g17.6g8.4g3.4g
Valittu annoskoko112g127kcal13g8.8g4.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna56g64kcal6.5g4.4g2.1g0.9g
Arvot/100g100g114kcal11.7g7.9g3.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197550