Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.2g31kcal0g0g3.4g0g
Maito, Kevyt14g6.5kcal0.5g0.7g0.2g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl16g20kcal2g0g1.3g0g
Sokeri 12g49kcal0g11.9g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g2.8g11kcal0g2.6g0g0g
Korppujauho 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g42g14kcal0.1g3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g401kcal9.2g65.2g10.4g2.8g
Valittu annoskoko112g201kcal4.6g32.6g5.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna56g100kcal2.3g16.3g2.6g0.7g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.2g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068