Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g37g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Lanttu 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Ruokakerma Valio 5%23g14kcal0.3g0.7g1.2g0g
Oltermanni, perinteinen7.5g27kcal1.9g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g151kcal6.2g16.2g7g2.6g
Valittu annoskoko111g76kcal3.1g8.1g3.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna56g38kcal1.6g4.1g1.8g0.7g
Arvot/100g100g68kcal2.8g7.3g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341207