Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g85g148kcal16.1g0g9.3g0g
Sipuli 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lanttu 7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 8.5g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g312kcal32.8g2.6g18.6g1g
Valittu annoskoko112g156kcal16.4g1.3g9.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna56g78kcal8.2g0.7g4.7g0.3g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718