Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Punajuuri 56g22kcal0.6g3.9g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g98kcal2g13.8g3.2g5.2g
Valittu annoskoko111g49kcal1g6.9g1.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna56g25kcal0.5g3.5g0.8g1.3g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937