Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Omena, keskikokoinen 200g15g5.1kcal0g1.1g0g0.3g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Soijakastike1.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g15g9kcal0.2g1.9g0g0.1g
Kaali, valkokaali15g3.2kcal0.2g0.5g0g0.3g
Possun Ulkofile, 100g15g19kcal3.1g0g0.7g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g1.5g5.1kcal0.3g0g0.4g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g151kcal8.4g10.6g7.6g2.8g
Valittu annoskoko111g75kcal4.2g5.3g3.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna56g38kcal2.1g2.7g1.9g0.7g
Arvot/100g100g68kcal3.8g4.8g3.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99246