Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g27g18kcal3g1.1g0.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g44g15kcal0.1g3.1g0.1g0.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 6.6g22kcal0g5.4g0g0.1g
Kerma, ruoka 15% Flora11g16kcal0.2g0.4g1.6g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.4kcal0g0.5g0g0g
Sokeri 4.7g19kcal0g4.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)11g14kcal1.2g0g1g0g
Rusina 6.6g19kcal0.2g3.9g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g251kcal9.4g38g5.6g3g
Valittu annoskoko112g125kcal4.7g19g2.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna56g63kcal2.4g9.5g1.4g0.8g
Arvot/100g100g112kcal4.2g17g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313