Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 43g13kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal6g0g3.1g0g
CousCous, keitetty 100g13g23kcal0.6g4.2g0.5g0.2g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%13g7.5kcal0.4g0.9g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g6.3g23kcal1.8g0.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g238kcal18.6g14.8g11.6g2.2g
Valittu annoskoko112g119kcal9.3g7.4g5.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna56g60kcal4.7g3.7g2.9g0.6g
Arvot/100g100g107kcal8.3g6.6g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338