Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)56g71kcal10.7g1.9g2.3g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g18g49kcal3.2g0.1g4g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kuohukerma (Ingman)16g53kcal0.3g0.5g5.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g358kcal28.8g6.8g23.6g0.6g
Valittu annoskoko112g179kcal14.4g3.4g11.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna56g90kcal7.2g1.7g5.9g0.2g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895