Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g55g13kcal0.7g1.9g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g22g26kcal0.7g1g2.2g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g127kcal3.2g9.8g8g3.8g
Valittu annoskoko112g63kcal1.6g4.9g4g1.9g
Annoskoko puolitettuna56g32kcal0.8g2.5g2g1g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.4g3.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388208