Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 28g54kcal4.9g1.6g3.1g0.2g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi14g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)14g23kcal1.1g0.6g1.8g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g26g9kcal0.3g1.8g0.1g0.4g
Becel juokseva, annos 10g1.1g7kcal0g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g28g93kcal3.4g18.3g0.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g373kcal19.8g45g12.6g6.2g
Valittu annoskoko112g186kcal9.9g22.5g6.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna56g93kcal5g11.3g3.2g1.6g
Arvot/100g100g167kcal8.9g20.1g5.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007