Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)9g24kcal1.7g0.3g1.8g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g45g50kcal9g0g2.3g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g13g2.7kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Voi vähäsuolainen 2.3g16kcal0g0g1.8g0g
Soijakastike 2.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g25g11kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g218kcal22.6g5g11.8g0.6g
Valittu annoskoko112g109kcal11.3g2.5g5.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna56g55kcal5.7g1.3g3g0.2g
Arvot/100g100g97kcal10.1g2.2g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107848