Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK16g26kcal3.3g0g14.3g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g0.9g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g23g81kcal2.9g16.8g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g14g63kcal2g0.1g6.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen33g11kcal1.1g1.6g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g432kcal19.8g43.6g45.4g1g
Valittu annoskoko112g216kcal9.9g21.8g22.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna56g108kcal5g10.9g11.4g0.3g
Arvot/100g100g194kcal8.9g19.5g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268146