Kanakastike maissilla ja porkkanalla

Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli pieneksi, paistele hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet.

Ruskista ja mausta suolalla, cayennepippurilla, chilillä, sitruunapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää maissit, tomaattimurska ja tuorejuusto.

Anna hautua 10-15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan filesuikaleet28g31kcal6.5g0g0.6g0g
Porkkana 21g6.7kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Maissi jyvät 16g22kcal0.4g4g0.4g0.6g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)37g15kcal0.6g3g0g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa1.9g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g180kcal16g17.4g4.4g2.4g
Valittu annoskoko112g90kcal8g8.7g2.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna56g45kcal4g4.4g1.1g0.6g
Arvot/100g100g80kcal7.2g7.8g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324813