Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk20g5.4kcal0.1g1.1g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 17g13kcal0.3g2.6g0g0.2g
Paprika punainen 8.5g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g20g34kcal3.8g0g2g0g
Ketsuppi, Heinz2.5g2.6kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g124kcal8.8g10.6g4.2g2g
Valittu annoskoko112g62kcal4.4g5.3g2.1g1g
Annoskoko puolitettuna56g31kcal2.2g2.7g1.1g0.5g
Arvot/100g100g55kcal3.9g4.7g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019