Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)28g59kcal6.8g0g3.7g0g
Ruohosipuli 3.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale14g48kcal3.1g0g3.7g0g
Perunasipulisekoitus 500g47g32kcal0.8g7g0g0g
Ruokakerma Valio 5%19g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g302kcal22g15.2g16.6g0.2g
Valittu annoskoko112g151kcal11g7.6g8.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna56g76kcal5.5g3.8g4.2g0.1g
Arvot/100g100g135kcal9.8g6.8g7.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576