Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Oivariini, 60 (100g)2.6g14kcal0g0g1.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl37g127kcal0.7g1.1g13.1g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g37g9kcal0.7g1.1g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g353kcal3.2g5.6g34.8g1.8g
Valittu annoskoko112g176kcal1.6g2.8g17.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna56g88kcal0.8g1.4g8.7g0.5g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.5g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81957