Juustoinen jauheliha-kasviskeitto

Paista kuumassa pannussa jauheliha, lisää joukkoon kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli, jatka paistamista hetki, jotta kasvikset hieman pehmenevät.

Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Jätä sivuun odottamaan.

Kiehauta vesi kattilassa, lisää kattilaan porisemaan perunat ja varsisellerit, sekä liemikuutiot.

Kun perunat ovat lähes kypsiä, lisää babyporkkanat ja maissit, sekä tomaattipyre, sulatejuusto ja jauheliha kasviksineen pannusta.

Keittele miedolla lämmöllä vielä 5 - 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Ripottele joukkoon reilusti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 1022 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 6.8g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.6kcal0.2g1.9g0g0.1g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Lehtiselleri 4.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Pikkuporkkanat, pakaste (Rainbow), annos 200g5.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Pakastemaissi, Kesäpöytä4g5kcal0.1g1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5% (Kraft)5.5g6kcal0.7g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g90kcal6.8g8.4g3g0.2g
Valittu annoskoko112g45kcal3.4g4.2g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna56g23kcal1.7g2.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g40kcal3g3.8g1.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263515