Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix11g10kcal0.1g2.4g0.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g2.8g0.6kcal0g0.2g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g2.2g8.5kcal0g2.1g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Paprikajauhe 0.7g2.4kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Paistijauheliha 10%25g43kcal5g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g148kcal10.8g13g5.6g2.2g
Valittu annoskoko112g74kcal5.4g6.5g2.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna56g37kcal2.7g3.3g1.4g0.6g
Arvot/100g100g66kcal4.8g5.8g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329160