Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis83g93kcal18.3g0g2.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 5.2g3.6kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 21g46kcal3.6g0g3.5g0g
Mustapippuri 2.6g7.3kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g300kcal44.6g3.2g12.4g1.8g
Valittu annoskoko112g150kcal22.3g1.6g6.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna56g75kcal11.2g0.8g3.1g0.5g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114524