Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g31g119kcal1.7g10g7.8g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Tomaatti 27g6.2kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 16g47kcal2.8g0.2g3.9g0g
Pinjansiemenet, Parrots2g12kcal0.6g0.3g1.1g0.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 16g21kcal0.4g0.5g1.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.9g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Juusto, mozzarella 7.8g20kcal1.5g0g1.6g0g
Sipuli, tuore7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g471kcal15.4g24.6g34.4g2.2g
Valittu annoskoko112g236kcal7.7g12.3g17.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna56g118kcal3.9g6.2g8.6g0.6g
Arvot/100g100g211kcal6.9g11g15.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126905