Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)19g66kcal2.4g13.1g0.4g0.6g
Atria kevyt jauheliha22g37kcal4.2g0g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)3.1g11kcal0.2g2.3g0.1g0.2g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio1g2.9kcal0.1g0.2g0.2g0g
Mozzarella juustoraaste, valio4.7g14kcal1.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g261kcal16.2g31.2g7.8g1.6g
Valittu annoskoko112g130kcal8.1g15.6g3.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna56g65kcal4.1g7.8g2g0.4g
Arvot/100g100g116kcal7.2g13.9g3.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98358