Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Luumutomaatti pirkka, 83g70g14kcal0.4g2.7g0.2g4.2g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g28g95kcal3.5g18.9g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g260kcal8.2g44.6g5.6g12.2g
Valittu annoskoko112g130kcal4.1g22.3g2.8g6.1g
Annoskoko puolitettuna56g65kcal2.1g11.2g1.4g3.1g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828